Træt!

Man er bare træt og øm efter hårdt arbejde

Med mange år i daglig kontakt med folk som arbejder i grønne fag. Er oplevelsen at man elsker sit fag, presser ofte kroppen til det yderste, hvilket kræver at man også vedligeholder kroppen, som de maskiner man gør brug af.....

Fysiurgisk massage er afspændende og smertelindrende og giver større bevægelighed af dine muskler og led.

Som lægeeksamineret fysiurgisk massør og en social og sundhedsuddannelse bevæger jeg mig ikke ud i løfter om mirakelkure. Hvis jeg er i tvivl om hvor vidt massage i et konkret tilfælde er gavnligt eller ej, beder jeg altid patienten få lægens vurdering først. Uden lægens tilladelse, må der f.eks. ikke gives massage på patienter, der lider alvorlige sygdomme som canser, sukkersyge, hjertesygdomme og hudinfektioner m.v.. Med lægens tilladelse kan der dog gives blid massage (effleurage), der har en inddirekte gavnlig virkning på sygdommen via immunsystemet m.v..

Massage er påvist at være effektiv mod skadelig stress, og kan forebygge og lindre en lang række af de fysiske og mentale skadesvirkninger stressen medfører. En massage udført af en lægeeksamineret fysiurgisk massør har endvidere den direkte fysiske virkning, effektivt at løsne muskelspændinger uden at påføre patienten unødig smerte eller skade. Massage er derfor et godt og frem for alt behageligt supplement til lægernes anbefalinger om en sundere livsførelse.

 

Der er ikke indlagt nogen video